Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Uuteen pihatarhaan kasvoi tuomi

Yritin etsiä aiemmilta vuosilta kuvaa tuomesta, joka alkoikin eilen illalla kasvaa poppoon uudessa häkissä. En vielä löytänyt, mutta illaksi sellaisen etsin ja näytetään Ainan kanssa, että minkälainen puu se nyt on.

Tuomen sijaan törmäsin ties kuinka moniin hauskoihin Jimihetkiin matkan varrelta. Tässä kesää 2007!

Ei se ihme, että illalla sulkapalloa pelatessa isäntä mietti ääneen, että Jimi kyllä tykkää aina osallistua tähän, kun on kotona. Pahus, että herra asustelee mummolassa. Onneksi ei kuitenkaan kovin kaukana.

Posted in Jimi tiikerikissa 8 years, 1 month ago at 2:01 pm.

3 comments

Previous Post:   Next Post:

3 Replies

 1. No ei ihme, olisi minullakin tuota pörröhäntää ikävä! Jimi vaan on niin ihana, jo pelkästään kuvissa. Ja kaipa minulla on heikkous juuri ihaniin poikakissuleihin. Jimikin on tuollainen ihana persoonallinen, hellyyttävä, karvapallo mötikkä.

 2. amadeuksen mami Aug 7th 2010

  voi ei idoli ja kottikärryt, nämä on klassikoita, heti muistui mieleen myös huuhkaja katolla.
  Pitikö nämä nyt sitten laittaa, kun just kaipailin sitä ruskeatiikerivalkoista…
  Kalle oli taas riisunut alapihalla valjaat, palvelu oli ilmeisesti liian hidasta, koska herra oli ilmestynyt oviterassin sementtilaatoille löhömään. Alkaa tuntua siltä, että valjaat laitetaan ulos mennessä vain siksi, että muistuu mieleen, missä on tarkoitus pysyä tai minne palataan.
  On tässä maalla asumisessa puolensa.

 3. Ani ja Ormi Aug 11th 2010

  Ihana Jimi. Vai on kottareillekin kasvanut häntä. :D . Melko vauhdikas poitsu, vaikka onkin muhkean kokoinen. Hyvä kunto. Onha hieno kuva tämä alimmainen. Oikea taideotos.
  Mukavaa koulun alkua “ihmisveljille” ja hyviä säitä pidellessä mukavaa elokuuta myös. Ikävää vaan, kun kesis on loppu ja työn aherrus taas alkanut. :) Lomaahan olisi voinut jatkaa vaikka toisen mokoma lisää. Isooooot halit ja rapsutukset poppoolle.


Leave a Reply