Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Mä Rrrakastan auringonpaistetta

Aurinko saa mut juttutuulelle! Se saa nautiskelemaan roikkuen jostain hyllyltä ja käyttäytymään aika ystävällisesti kaikkia kohtaan. En ole villi luonnonlapsi ja omapäinen vauhtivaalea, jos välillämme on verkko ja aurinko paistaa. Älä kuitenkaan tule ottamaan minua syliisi täällä häkissäkään, koska se ahdistaa.

Hei Mafia, mitäs sä siellä alakerrassa muuten puuhaat?

Posted in Mafia and Manna lumiprinsessa 8 years, 2 months ago at 2:34 pm.

2 comments

2 Replies

  1. amadeus Aug 18th 2010

    minun äiti,minun nätti äiti hrrrr krrrr prrrr kehräyksiä ja monta pusketusta. ollaan äiti vaan villejä luonnonlapsia, ja joskus ihan salaa ihmismamin sylissä voidaan vähän pöristä, ainaskin silloin kun turkki on märkä ja kurainen ja krrr sitä on kiva puskettaa kuivaksi.

  2. Ai jaa, muillakin on tuo sama turkin kuivatuskonsti!!!?? :-) Manna on niin kaunis, ja hieno esimerkki siitä, miten jokainen kissa on erilainen yksilö ja jokaisen tapaa olla rauhassa tai seurustella pitää kunnioittaa. Kissan tai muun eläimen kun ottaa perheenjäseneksi, se on oppimista ja jakamista, ei itsekästä ottamista.


Leave a Reply