Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Dooriksen elämää

On tämä elämä kummallista. Ensin pitää aina riehua lenkillä ja juosta piiiiiitkiä matkoja niin, että yhtään ei saa mennä miten sattuu. Sitten taas tulee kausia, että ei pääse lenkille paljon ollenkaan. Nyt mennään tuota jälkimmäistä osuutta. Mitenkähän tähän oikein suhtautuisi? En minä tuota paparazzia osaa terveeksikään taikoa. Onneksi minä olen vähään tyytyväinen koira, saatan pian ottaa palkkioksi kiltteydestäni korkokengän tai kaksi. Vai olisiko sittenkin lenkkikenkä makeampi?

Kengät kun on ne ainoat toimivat puruluut. ;)

Posted in Doris suomenlapinkoira 7 years, 6 months ago at 3:26 am.

4 comments

Previous Post:   Next Post:

4 Replies

  1. Jos niihin lenkkareihin päädyt, niin ota ainakin semmoiset mahdollisimman kuluneet, jotta joku saa uudet ;-)

  2. amadeuksen mami Aug 25th 2010

    ei kun ne uudet, ne kuluneet on jo hyvin muotoutuneet. koita Dooris ymmärtää meitä ihmisiä, ei aina jaksa loistaa…

  3. Doppalooris on ollut niin kiltti koiruus tänäänkin. Yhtään kenkää ei mennyt ja minä olen sen verran tolkuissani, että saan miesväkeä välillä liikkeelle, ettei tämä ihan kaltoinkohteluksi karkaa. :)

  4. Voi että, toivottavasti paranet pian! Dorishan on oikea pyhimyksen perikuva tuossa kuvassa, sädekehä vain puuttuu. Noo, ehkä on vähän ilkikurista ilmettä, mutta se johtuu vain tumman väriraidan asettumisesta juuri (ihmisen) kulmakarvan paikalle, se luo ilmettä… mutta sehän ei ole Doriksen vika ;-)


Leave a Reply