Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Aina, Manna, Minttu, Mafia ja Omppu pihailemassa

Kauan sitten piti jo esitellä pihatarha sellaisena, kun se tällä hetkellä on. Nyt poppoo pihaili sopivasti ja esittäytyi tarhassaan. Vieläkin kiipeilyhyllyt ym. puuttuu ja väliaikaisratkaisut on käytössä, mutta jospa ensi viikolla pääsisi sellaiseen oltilaan, että päästään tekemään hommat loppuun.

Mutta tässä siis Aina, Manna, Mafia, Minttu ja Omppukin lopulta löytyy kuvaan. :)

Posted in Aina hopeasalama and Mafia and Manna lumiprinsessa and Minttu saapasjalkakissa and Omppu Omenainen 8 years, 1 month ago at 5:38 pm.

6 comments

6 Replies

 1. Voi että kun on ihanat! Mannan asioita oli ihana kuulla :-) Hän on niin nätti leidi. Ja Aina reagoi heti kun tulit lähemmäs, ihan kuin Ransu (anteeksi vain Aina, Ransu on tietenkin poika eikä ollenkaan niin ladylike kuin sinä), ihan samalla tavalla naulitsee katseen ja alkaa heiluttaa vähän päätään, pistää silmiä vähän viirulleen.

 2. Mä olen ihan samanlainen höpöttäjä. Jossain kamerassa tai koneella on itseasiassa odottamassa video jossa tarkotuksella kerrankin höpötän Annille eli millasta meillä ihan oikeasti aina on. :D

 3. Ei ole elämää ilman höpötystä. :)

  Aina on aina valmiina kommunikoimaan, mutta ei aina ääneen, kun se on enemmän sellaista kehon kieltä. Manna ja Minttu taas höpöttää.

 4. amadeus Sep 12th 2010

  voi äiti, kiitos terveisistä, ihan selvästi kerroit meille mandariineille, mitä kuuluu, ihan piti pysähtyä ruudun eteen kuuntelemaan, aivan kuin joku tuttu ääni olisi tullut lapsuudesta.
  meilläkin nuo naiset höpöttää, me iskän kaa vaan otetaan komennot vastaan ja kuitataan, ei me tosin totella, mut se on toinen juttu…

 5. No niinhän se tietysti oli. Manna tiesi, että nyt tehdään tärkeää videota mandariinienkin kuuluville. :)

 6. anselmi Sep 13th 2010

  Jouduin katsomaan videon ilman ääniä (jotka varmasti olisivat hurmaavia), mutta miten ihania nuo venyttelyt ja Ainan “ylösnousu” ja haukotus, kun huomasi sinut! :) ) Valloittavia neitejä! <3 Ja hieno tarhakin on. :)


Leave a Reply