Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Ei oo niskat jumissa

Miksi sitä aina tekisi kaiken helpoin päin, kun voi tehdä vähän haastavammin? Sitä paitsi mun niskat ei tosiaankaan ole jumissa.

Posted in Mafia and Minttu saapasjalkakissa 8 years ago at 8:56 pm.

4 comments

Previous Post:   Next Post:

4 Replies

  1. Voi Minttu hassutassu! :-D Mafiakin ihmettelee tädin menoa. Mafia on ihana pörrökasa ylimmällä lauteella, söpö!

  2. Minutkin Mafia hurmasi tuolla ylhäällä :) Sieltä tiirailee muiden touhuja salaperäisesti, aivan ihana.

  3. Mafia höppänä on todennut, että ylähylly on paras paikka, mutta ei vieläkään hallitse alastuloa oikealla tavalla. Pitäisi pian päästä rakentamaan lisää systeemejä, että Mafiankaan ei pitäisi jäädä ylös jumiin. :)

  4. Kiia ja Jason Sep 20th 2010

    Meillä on tänään tuijotettu niska vinossa pihlajan oksalla istuvaa vähän heikossa hapessa olevaa räkättiä. On se kumma kun väsyneenä ei järki luista kunnolla, ihmettelin että kenenkähän kissan kynsiin räkätti on jäänyt kun sen jalka ja siipi ovat vahingoittuneet. Niin että kenenkähän kissa on ollut asialla, ei tarvitse syyllistä kaukaa hakea…Minkäs teet kun räkätit tulevat liian lähelle kissatarhaa


Leave a Reply