Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Omppu onnellinen

Elämä on ihanaa, kun sen sopivan kissamaisesti oivaltaa. Hitsi, että minä tykkään olla täällä pihalla ja nautiskella sopivan vilpoisesta syyssäästä.

Ajattelin taas ottaa ja teroittaa kynnet hyvään kuntoon, että niillä on just oikein mukava tassuttaa paparazzia illalla. Ei ole iltaa ilman Ompputassutusta! Tottakai minä pidän siitä huolen.

Itse asiassa onnellisuusasteet on nyt tosiaan kohdallaan. Aika pitkään tuossa välillä olin vähän ihmeissäni ja onneton, kun meidän paparazzi ei tehnyt oikein mitään, eikä varsinkaan halunnut ottaa minua lämmityspeitokseen. Se on ihan epäreilua, jos minä en saa olla peittona! Se sanoi vaan, että ei saa hengitettyä, jos minä iso tyttö olen siinä päällä. Höh. En minä nyt Niin iso tyttö ole – ihan pieni Pomppu vaan.

Mutta oli siinä paparazzissa silloin paljon muutakin kummaa. Ei se leikannut kynsiä, eikä harjaillut ja vaikka minä sain takun kylkeeni, mikä ei ole ollenkaan Omppumaista – niin sitäkään se ei ottanut pois. Olen minä nyt päässyt eroon takkuklöntistä jo joku aika sitten, mutta jonkun aikaa se vaan paheni pahenemistaan ja en itse harmi kyllä saanut sitä hoideltua. Huh. Mutta onneksi elämä on nyt mallillaan.

Jos minä vähän aikaa vielä ulkoilisin. Illalla on tiedossa katkarapuja ja sitä varten voisi vielä vähän kerätä sopivaa nälkää.

Posted in Omppu Omenainen 8 years ago at 4:25 pm.

2 comments

2 Replies

  1. amadeus Sep 26th 2010

    voi paparazzia, jokos olo helpottaa me täältä Hipsun kaa tassutetaan sopivasti lisähyrinää. Meillä on sopivat kynnet, meidän mamissa ei oo ollu mitään vikaa se on ehtinyt, selvitellä takkuja, leikata kynsiä ja pestä pyllyjä. Siis Omppu yliprteä, jatkuvasti nyppivä, ympäri mettiä karkulaisen perään ampaiseva emäntä ei välttämättä aina ole patas.

  2. Kyllä täällä jo hyvin voidaan, kunhan vielä mahan saisi pelittämään. :)


Leave a Reply