Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Ainan kauniit syysterveiset

Hei kaikki! Terveisiä täältä poppoon pihasta ja aurinkoisesta syyssäästä. Ihanan virkistävää ja piristävää tällainen oleminen, sitten jaksaa sisälläkin kujeilla yhtä sun toista. Ajatelkaa, meidän paparazzi oli jumittanut pyyhekaapin oven sellaisella henkarivirityksellä, joka ennen on estänyt minua menemästä päiväunille pehmoisille hyllylle, mutta tänään minä sitten päätin, että viritykset ei enää minua pitele. Niinpä viritin koko oven aivan uudella tavalla niin, että se Pysyi Auki, eikä mennyt ollenkaan kiinni. Oikeastaan sehän se oli paras mahdollinen tapa, koska päiväunia varten ei tarvitse olla aivan pimeää.

Että mahtavaa tämä virkistävä syyssää, joka saa kissan kuin kissan ajatukset vilkkaammiksi. Mitähän sitä vielä tänä iltana keksisi?

Ai niin. Pitää vielä kertoa, että paparazzilla on joku kumma Mintun koulutus inspiraatio. Se yrittää saada supermamman luopumaan lempinukkumapaikastaan. Ei tule onnistumaan! Vai luuletteko, että Minttu muka luopuisi saavutetusta edusta ja lopettaisi nukkumisen oikein lämpöisten laitteiden päällä. Mitä siitä, jos nettiyhteys menee poikki, kun Minttu vähän lisää laitteita lämmittää…

Posted in Aina hopeasalama 8 years ago at 6:07 pm.

2 comments

2 Replies

  1. Voi mussua!<3 On hän vain niin kaunis.:)

    Meillekin taitaa tulla kohta vanhemmille kissa, pikkusisko oli kuulemma puhunut koko perheen ympäri. Pitkäkarvainen maatiainen taitaa olla taas kyseessä.:)

  2. Voi onnea sinne! Laita heti kuvaa blogiin, kun on mahdollista. :)


Leave a Reply