Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Onnea Mintun 2-vuotiaille lapsille

Vastahan te olitte pikkuisia palleroisia…

Ja nyt niin suuria, hienoja, upeita, ihania. Onnea koko kaksivuotiaalle sisarussarjalle! :)

Voi ei. Ihanat muistot laukaisvat taas kauhean pentukuumeen. Oijoi.

Posted in Minttu saapasjalkakissa 7 years, 4 months ago at 12:30 pm.

10 comments

10 Replies

 1. Ihana todella tuo Minttu-piirros! Ihan on näköinen, ja muutenkin kissamainen. Minttu on kaunis mamma ja pienet lutkuttajat rivissä… onko suloisempaa näkyä! Ymmärrän vauvakuumeen. Minulla ei ole koskaan ollut kissanpentuja, ainakaan vielä… eikä tällä hetkellä voi tullakaan, kun on vain entisiä poikia taloudessa ;-) Pelkään, että jos koskaan minulle tulee kissavauvoja, niin a) en pysty luopumaan yhdestäkään ja b) niitä on pakko saada aina välillä lisää.

 2. b) niin se tosiaan on :D

 3. amadeus Oct 10th 2010

  onnea samanaikaisille pentuhuoneen käyttäjille!!!
  minun kaksi ensiihastusta: Minttu ja Unelma huaah, mitä ladyja.
  tuo lomautus on tosi kiva ihmisten keksintö, meilläkin se on tarkoittanut koti-isää, joka ehtii meidän kanssa leikkiä ja lenkkeillä. mami sitten painaakin tukkaputkella ympäri lääniä, mutta sitten kun se tulee kotiin, ei odotakaan kotityöt vaan kisujen paapominen. vai ollaanko, vai vähän lellittyjä?

 4. Lomautuksissa on positiiviset puolensa ja minusta tuntuu, että juuri kissa osaa arvostaa sitä positiivisuutta kaikkein parhaiten. Ainakin yksi pörisevä Omppu tässä vieressä on aina tyytyväinen, kun poissa olemiset vähenee. :)

 5. Suklaamurun ja Kermakaramellin arvonnassa rätkähti teille lisää kissoja. Pistetään postiin, kunhan saadaan osoite :)

 6. Oi, joi, ihanaa ja kiitoksia! :)

 7. Kiia ja Jason Oct 11th 2010

  Jason-iskä toivoo kovasti lapsenlapsia tulevaisuudessa ;)

 8. Roketti Oct 20th 2010

  Jason-iskän(kin) toive toteutuu ;)

 9. Monen monen monen toive. :)

 10. No onpa kissoja kerrakseen.


Leave a Reply