Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Minttu mitäs me näille kissoille sun muille tehdään?

Hei Minttu, mitä kummaa me tehdään näille kaikille kissoille sun muille jutuille. Nämähän piti olla tänään Vaasassa esittelynäyttelyssä, mutta ikävän sattuman takia ne ei koskaan päässeet perille asti. On siis kissa avaimenperiä (niita kahden kissan versioita löytyy myös) ja joulutonttuja.

Kaulakoru, jonka väri on kultaa pienellä kupari säväyksellä.

Erilaisia kissa nappeja. Näillä koristettuja tossuja myös.

Hassu joulusydän, joka on jopa 7 cm korkea. :)

Ja onhan paljon muutakin. Pieniä kissapussukoita ja isompia tarvikelaukkuja sun muuta. Että mitäs Minttu me näille tehdään?

No, jos osa ainakin lahjoitettaisiin arvontapalkinnoiksi. Osa voisi mennä koululaisten jouluarpajaisiin, kun sinne sinun täytyy joka tapauksessa jotain leipoa tai tehdä ja osa voisi mennä Pohkisin ja Sibyn arpajaisvarusteiksi. Mutta jos joku sattuisi jotain tuollaista tarvitsemaan, niin niitähän löytyisi nyt hyvin melkein missä vaan värissä. Voisit sanoa, että näitä voi kysellä.

Posted in Minttu saapasjalkakissa and Outi kirjoittaa 7 years, 12 months ago at 7:41 pm.

10 comments

Previous Post:   Next Post:

10 Replies

 1. Ossi Puumanpoijjaan perhe tahtois ostiskella tuon ylimmäisen kuvan toisteksvimpan kisulin tänne meille :) Onnistuiskos ?

 2. No tottakai onnistuu ja sinne teillehän se on just oikean värinen. :) Laitan sähköpostia…
  Ja täytyy vähän mainostaa, että vasemman reunan tontun jälkeen seuraava mariannekarkin väriset kissat on erityisen ihania. Yllättävän hätkäyttävät on sitten vaaleanpunamustat, joista toinen on ihan oikeassa laidassa. Tuo kuva ei oikein kerro täyttä totuutta väreistä. Pisimmässä narussa on mustavalkohopeiset kissat lisääkin värejä löytyy.

 3. Adalmiinan mamma Oct 23rd 2010

  Sitten, kun tulet meillä käymään, voit ottaa mukaan ne Ossinvärisen vieruskaverit kummaltakin puolelta. Tiedän kummallekin hyvän kodin :) .

 4. Hei! Haluaisin tilata tuon toinen oikealta värisen avaimenperän.

  Sirpa

 5. amadeus Oct 24th 2010

  mami tarvii jouluisiksi lahjuksiksi noin 20 kpl erilaisia avaimenperiä, kaulaisia riipuksia kaikki loput värit käy, työkaverit pelastuisi joka jouluisilta kynttilä/kynttilälyhty hässäköiltä.
  oikeesti mami ite hakuais oita pinkkimustia.

 6. Oho, minusta tuntuu, että ei tarvitse enää Mintultakaan kysellä, että mitäs nyt tehdään. Laittelen teille kaikille sähköpostia. :)

 7. Upeita luomuksia! Voi olla, että täältäkin suunnalta tulee tilausta. ;)

 8. Minä haluaisin tuon vihreän kisun keskeltä, koska se on lempiväriäni maaki@netti.fi. jos onnistuu.

 9. Nämähän ovat aivan valloittavia! Minkähän hintaisia olisivat? Kiinnostaa myös, oletteko siis itse tehneet nämä?

 10. Itse pyöriteltyjä ja paistettuja. :) Hitsi, minun on pitänyt laittaa sähköposteja tulemaan. Illalla pääsen korjaamaan sen homman, koska tänään ei tarvitse sännätä mihinkään…


Leave a Reply