Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Ainan aikamoinen työnjohtovuoro

Viikonloppuna sitä vielä pystyi istuskelemaan rauhassa ja miettimään, että mitähän tästä syntyy. Silloin oli vielä lempparipaikka olemassa.

Mutta kun viime viikolla löytyi tämä.

Ei se niin pahalta näyttänyt kun haisi. Tuo hylly kun lainehti vettä ja lattiariepu oli siinä ihan mustassa homeessa. Phuh. Siivosin meidän paparazzin kanssa näitä nurkkia ja siivouskaapin pohjalta löytyi ylläri – Vesimittari oli alkanut vuotamaan. Just joo, niinpä niin. Ei se aikaisempi lätäkkö kaapin edessä ollu kenenkään pissa, kun se oli vettä! Tai sen lätäkön ja kaapin välissä oli kyllä meidän pyöreä pehmoinen peti, mutta sen pohja oli mennyt altapäin ihan homeeseen ja eihän sitä enää voinu käyttää. Pahus, se oli hyvä peti, mutta ei voitu pelastaa.

No, onneksi vettä ei ollu tullu vielä ihan hirmuisesti, koska sellainen mittailijasetä (jota minä en saanut auttaa!) ensin pelotteli, mutta sitten totesi, että keittiö ei ollut kastunut. Ei kyllä kauaa olisi mennyt, kun olisi ollut koko talo remontissa!

No, viikonloppuna sitten purettiin kaapit ja pahus vieköön minun nukkumatorni eli pesutorni vietiin pois.

Tuossa kuvassa on uusi ja ehjä vesimittari ja vielä kaakelit lattiassa. Enää ei ole kaakeleitakaan ja kuivausmööpeli pitää hirmuista meteliä. Arvatkaa oliko muuten ikävä olla pihahäkissä koko se aika, kun se mittailijasetä purki tänään lattiaa. Ei sovi työnjohtajakissalle semmoinen peli. Huutelin koko ajan ja se mittailijasetäkin oli minun kanssani ihan ihmeissään ja meinasi välillä ottaa remonttiin mukaan. Olisi vaan ottanut!

Posted in Aina hopeasalama 7 years, 11 months ago at 2:31 pm.

5 comments

Previous Post:   Next Post:

5 Replies

  1. Ihana Aina talvuturkissaan! Ihan kuin pietarilaiset hienot rouvat joita näin siellä viikonloppuna, paitsi kellään ei ollut noin kaunista turkkia.
    Kylläpä on uskomatonta henkilökuntaa kun eivät päästä Remonttitarkastajaa tekemään tutkimuksia. Ties mitä mokia taas tulee ihmisten tehtyä, eikä he kuitenkaan osaa suunnitella pesutornin paikkaa kissoille sopivaksi.

  2. Siis ensimmäinen kommentin osa oli minun, Ransu oli Mustin kanssa kotona, ei Pietarissa…

  3. Siinä sitä olisi ollut Ransulla reissua! Jos siis olisi Pietarissa käynyt. :)

    Onneksi Aina ymmärtää tarkistaa kaikki vaiheet tarkasti ja huolellisesti aina siinä vaiheessa, kun taas pääsee paikalle.

  4. No, voi möhnä, millainen harmi teille nyt osui. Ei ole kivoja tuommoiset homeet ja vesivahingot. Toivottavasti kaikki tulee kuntoon mahdollisimman pienellä vaivalla ja kustannuksilla..

  5. Kyllä tässä nyt kävi äärettömän hyvä tuuri. Vesimittari ei ehtinyt liian pitkään vuotaa. Voi olla, että viikko, parikin päivää enemmän, niin olisi mennyt ainakin sauna myös remonttiin. Nyt tämä pelkkä apukeittiön remontti tuntuu pieneltä pahalta ja kun muutenkin on mietitty, että miten laitettaisiin apukeittiötä uuteen uskoon, niin nyt on sitten vakuutusyhtiö maksamassa lattiaa ja toisen puolen kaappeja. Tosin se lattia olisi tainnut olla se osa uudistustyötä, joka olisi jäänyt omassa remontissa tekemättä. No, kuka tietää. :)


Leave a Reply