Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Minttu mamman aamuajatuksia

Meillä alkaa aamut nyt kumman aikaisin. Työmies tuli taas tuonne apukeittiöön jo seiskalta. En minä tavallisesti aamuyön touhujen jälkeen ihan näin aikaisin heräile.

Kun illalla täytyy kuitenkin touhuta kaiken laista. Varsinkin pihatähyilyt on vuorossa illan hämärtymisestä ihan pimeään asti. Vaikka ei takapihan puolella enää niin pimeä tulekaan, kun eilen illalla syttyi taakse metsän pururadalle ensimmäistä kertaa valot. Ne kyllä hassusti syttyi ja sammui koko ajan, että olikohan niissä jotain vikaa.

Onneksi touhuista huolimatta nyt ei raksut ainakaan pääse loppumaan. Arvatkaas muuten, että kumpi säkki loppuu ensin: Doriksen raksusäkki vai meidän 10 + 2 kg.

Minä kyllä autan ahkerasti Dorista omassa rouskuttelussaan niin kauan kun remonttia kestää. Tykkään nimittäin ihan mahdottoman paljon koiran raksuista!

Posted in Minttu saapasjalkakissa 7 years, 10 months ago at 7:28 am.

4 comments

4 Replies

  1. Niin että taitaa loppua Doriksen raksut ensin siis kun on apujoukkoja :-D Minttu on ihana, pehmoinen untuvainen sohvatyyny <3

  2. Ei, kyllä ne taitaa sittenkin kissojen raksut loppua ensin. Onhan niitä syömässä sellaiset raksurakkaat siperianhirmut ja Aina, joka myös rakastaa raksuja. :)

    Minttu on kyllä mahdottoman mukava sohvatyynyt, mutta voi jestas tuota Omppua. Kunpa saisin siirrettyä kuvan pööööreeesstä Pompusta. Valitettavasti vaan on apukeittiön lattia tänään laatoitettu ja siitä ei voi kulkea varsinaiselle tietokoneelle ja tällä kannettavalla en saa kuvia siirrettyä. Pahus. Mutta huomenna…

  3. Hyvää jaksaa odottaa ;-D

  4. No nyt on saumattukin ja jo putkimies häärää lämminvesivaraajan kanssa, että kyllä sinne iltapäivän mittaan pääsee kuvia siirtämään. :)


Leave a Reply