Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Ompun alkutalven kaulurimuotia

Heippa! Kyllä minäkin täällä touhuilen, vaikka en ole kovin paljon blogissa pyörähtänytkään. Olen ollut niin kiireinen turkin kasvatuksen, pörinähurisemisen ja kaikenlaisen tekemisen kanssa. Erityisesti olen harjoitellut ragdoll taitoja eli siis sehän tarkoittaa täyttä vetelyyttä valumista ja vyörymistä meidän paparazzin sylissä.

Omppu, mitenkäs muuten, eihän sinulla olisi yhtään levoton olo? Saisi pian olla… ;)

Posted in Omppu Omenainen 7 years, 11 months ago at 10:21 am.

3 comments

3 Replies

  1. amadeus Nov 19th 2010

    Tervehdys öinen riekkumiskaverini pentuajoilta, tuota samaa täälläkin harrastetaan, eli turkkia kasvatellaan ja lumipalloja kerätään mahan alle ulkona. Mamikin vihjailee, että painokin kasvaa, tuleepas painavaa turkkia pojalle. Oikeesti minä riekun päivät ulkona ja mielellään illatkin, enkä mä lihonnu ole, lihasmassaa kyllä on ja voimia kuin pienessä pohjalaiskylässä. Iltapainit on aina kovat ja tuo kaamea rinsessa täällä on niissä tosi hyvä ja pieni poika tahtoo jäädä alakynteen.
    Eli siis omppumainen neito on aina hyvä pörisevä kaveri. Eilen illalla se tuli mun viekkuun nukkumaan ja kaikki meinattiin pyörtyä, se kun ei oikein tykkää liian lähelle tunkemisesta, vaan tahtoo mulle heilutella tassua, jos yritän viekkuun. Se on varmaan sairas?

  2. Sairas, ei kai. Mutta toi tassun heilautukset sentään, kun tuo Mafia ei oikein tiedä mitä tekisi Doriksen kanssa. Kaksikko istui puolen metrin päässä toisistaan ja Doris katsoi Mafiaa vähän epäilevän näköisenä ja Mafia katsoi Dorista siihen malliin, että jos minä vähän tassulla heilauttaisin… Voi Doppi parka, mutta onneksi Mafia tuumi, että ei kai tuo kissa ole, että ei kai sitä voi tassulla heilauttaa, vaikka olikin sellainen heilautusolo…

  3. Oi oi, tässähän menee ihan pää pyörälle kun maailma on täpösenään ihanoita kissoja :) Meille on tulossa jo ArcticWilds-pentu, mutta kylläpäs olisi ihanaa saada sille kaveriksi omenainen pentunen… Oih sentään <3


Leave a Reply