Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Lumista joulukuuta ja joulun odotusta

Jouluun kuuluu jouluomenat eli Omppuhan se ensimmäisenä halusi päästä jouluisen lumiseen kuvaan. Omena kun on pyöreä ja niin on Omppukin. Punaisia poskia tuolta pihalta ei tullut, mutta nenänpää pysyi vaaleanpunaisena ja joulukuusikatsastukseksi tämä aamu-ulkoilu meni. En tiedä kelpuutettiinko vielä mitään kuusta…

Posted in Omppu Omenainen 7 years, 2 months ago at 10:33 am.

6 comments

6 Replies

  1. Niin… Omppu näyttääkin vähän tuumivalta, ehkä miettii miltä suunnalta löytyisi hyvä kuusi ;-) Voi että tuota ihanaa pallukkaa vaaleanpunaisine nenineen! <3

  2. Voi Omenainen Ihanainen :)

  3. amadeus Dec 1st 2010

    Minun siskoliskon nenu muuttuukin vaaleanpunaisesta syvän joulunpunaiseksi kun se viedään lumiseen pakkassäähän. Hih siinä se on rinsessa, ei ollenkaan tämmöinen lumihirmu kun omppuliini ja meikäpoika. Mami nauroikin alkuviikon pakkasissa, ettei tarvi Hipsulle valjaita, kun ulkoilu ja karkaamiset loppuu yläportaalle ja sitten patterin viereen kiireenvilkkaa. Me lumikissat sensijaan ulkoilemme tiiviisti myös 20 asteen pakkasilla.

  4. Omppu on hyvin omintakeinen pomppu ja on päättänyt, että joulukuussa tarvitaan huikean upea turkki ja paljon hellyyttä ja huolenpitoa. Eikä Omppukaan muuten lumisella kelillä paljon valjaita tarvitse, kun käydään tuolla metsän reunalla. Kyllä siellä tallustaa, mutta mielummin vähän pienemmässä piirissä ja vaikka puiden juurella, missä on vähemmän lunta.

  5. Tiina Dec 2nd 2010

    Mahtava kuva ja ihana kissi <3

  6. Kaunotar vailla vertaa – jos minulta kysytään. :)


Leave a Reply