Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Omenaton olo on kuin…

Mansikkakiisseli ilman mansikoita, hetki täydellisen ladun vieressä aurinkoisella säällä  ilman suksia, yö ilman kainalossa pörräävää Pomppua,…

Omppu päätti viimein, että nyt alkaa olla kevättä ilmassa. Iski niin levoton olotila ja lopulta kurnutustauti ja niinpä pomppu lähti tapaamaan uutta poikaystävää Zorroa.

Höpsön pöpsö Pomppu haukottelija, sinua tuli heti ensimmäisenä yönä ikävä, vaikka edeltävä yö olikin “hieman” levoton.

Posted in Omppu Omenainen 7 years, 7 months ago at 7:03 am.

10 comments

10 Replies

 1. amadeus Jan 31st 2011

  Omppis pomppis ihanainen painikoriiin aina haluaa…
  Oi miksi on niin levoton riekkumiskaverini?
  Taas siis lähestyy aika, jolloin kotona aletaan keskustelu: ei lisää kissoja, sänky on jo täynnä (miten niin minäpoika sen muka täytän??? ei isot kollit mamin vieressä nuku!!!). Mutta niitä ruskea-valkoisia tiikereitä? ja iskä haluais sinisen Ainan värisen??

 2. Siihen täsmälleen samaan painikoriin. :)
  Tiedossa on todennäköisesti siis uusia suuria Lumikissoja Lumikissojen suureen sukuun.

 3. Voi että mikä hauuutokuus! Jaa taasko teille tulee pieniä omenaherkkuhoukutuksia? Kuinkakohan kauan ihminen kestää olla ilman omaa siperiankissaa??!! Tämä käy kerta kerralta vaikeammaksi. Seuraan myös Puuman puuhia, ja sinne on muuttanut mitä ihanin nokikolarin piippurassi.

 4. Hanna Feb 1st 2011

  Oijoi Omppu omenainen, että sellaisia uutisia! Jokohan kohta olisi oikea aika siperiankissavauvalle, kun isompi asunto jo tuli ja mieskin sanoi että kissaperheenlisäys voisi olla mahdollista. Voi kurnauskis ja mau, sydäntä kutittelee ajatuskin. :)

  Mukavaa matkaa Omppu, toivottavasti uusi poikaystävä miellyttää!

 5. Oi Omenaisin Ihanaisin <3

  Mitenkäs Outi olisi jos näin Ompun perhesuunnitelmien kunniaksi olisi vaikka postauksia edellisistä pennuista? Siis mitä kuuluu Mintun, Mannan ja tietenkin Ompun pennuille nyt? :)

 6. amadeus Feb 4th 2011

  hyvä ajatus, mutta mites Outi, kahvakuulaileva, juokseva, Ompun kanssa odottava zumbaohjaaja ehtii?
  Minä, siis ihan ensimmäinen Metsälinnan pentu, Mannan esikoinen Amadeus voin mainiosti ja elän pikkasen vanhemman siperianneidon tossun alla, se vei mun yläpetin catmaxista, yhyy äitiiii apuun.

 7. Ja Mintun pentu Unelma täällä hoitelee omia pentujaan. Blogista voi lukea lisää, nyt jo yli 10-viikkoisista villikoista, jotka pian valtaavat omat uudet kotinsa ja perheitten sydämet ;)

 8. Adalmiinan mamma Feb 4th 2011

  Huhuu, täällä Adalmiina, ensimmäisestä Metsälinnan pentueesta minäkin. Minäkin voin mainiosti, elelen täällä kuuden muun kissan, kolmen ihmislapsen ja kahden palvelijan taloudessa. Ja kaiken kukkuraksi minäkin olen jo äiti! Viimekesäinen Metsälinnan kolmas pentue oli minun aikaansaannokseni! Tai no, olihan siinä tietysti Mörkölläkin oma osuutensa…

 9. Peltsi Feb 8th 2011

  Heippa vaan, täällä Peltsi aka Belladonna aka Berlusconi aka Metsälinnan Bella Swan!
  Täällä meillä Riihimäelläkin alkaa olemaan keväinen olo, haluaisin kovasti kurnutella ja että minua rapsutellaan ja silitellään paljon! En ehdi edes palloa noutamaan kurnutuksiltani. Täällä on suuret suunnitelmat käynnissä, kuulemma tarvitsen enemmän tilaa, joten olen muuttamassa ensimmäistä kertaa uuteen asuntoon! Ehkä kuulemma saisin myös kissakaverin tänne minun seurakseni etten päivisin ehtisi nukkua niin paljon. :) ) Mjau.

 10. Hei vaan kaikille! Täällä ilmoittautuu Mr. Big, ehkä maailman laiskin “pikkuherra”. Vietän tänään 1-vuotis syntymäpäivääni ja lähettäisin terveisiä pikkusiskoilleni ja onnittelut myös. Harrastelen nykyään pääsääntöisesti syömistä, koska en voi sille mitään, että rakastan edelleenkin ruokaa. Painokäyräni on kuulemma edelleenkin noususuhdanteessa, hipoen jo kuutta kiloa.:) Ehei, en minä ole lihava, jos niin luulette, olen vaan niin raskasta tekoa. Minulla on kaikki hyvin, saan ruokaa ja rakkautta, joskus pitää oikein piiloutua kun nuo ihmiset ei anna olla rauhassa, koko ajan olisivat halimassa ja pusimassa. Harrastan mä liikuntaakin, aamuisin juoksen kilpaa setä Oliverin kanssa ja iltaisin pelailen seinäpalloa sekä otan painimatseja Taika koiran kanssa, ne vaan alkaa olla tylsiä, koska voitan aina. ;)
  Toivotan kaikille hyvää ja aurinkoista kevättalvea!terv. Big Mister Big eli Maximus


Leave a Reply