Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Touhukkaita remontointipäiviä takana

Hei me touhutaan! Aina kun tapahtuu, niin remonttireiskakissat jalkaantuu juuri oikeaan paikkaan. Mitenkäs tämä meidän uusi apukeittiön pöytä on jo näin tukossa. Eikö uudet verhot ole vielä paikallaan?

Eikö Minttu ja Aina olisi palon kätevämpi tsekata tilanne ensin täältä katon rajasta. Ei nimittäin jää yhtään naksausta ja lipsahdusta huomaamatta. Onkohan tuo verho nyt vielä täsmälleen oikeassa mitassa, vai pitäisiköhän vähän lyhentää…

Kyllä työ näin lähempääkin katsottuna etenee ja itse asiassa hyvin eteneekin. Ehkä jopa poikkeuksellisen mallikkaasti, sanoisin.

No hyvä on, pakkohan sitä on tulla katsomaan lähempää.  Kylläpä tuoksuukin kaikki uudelta.

Ja uudelta tosiaan tuoksuu, koska apukeittiöön saatiin tällä viikolla vihdoin uudet kaapistot ja puun tuoksu on ollut melkoinen. Yksi kaapeista on aivan erityisesti koko poppoon suosiossa. Uusilla järjestelyillä saatiin kissojen ruokakaappi kokonaisuudessaan sinne, missä sitä eniten tarvitaan! Ja monta muutakin kivaa ja kaunista on nyt paikoillaan ja elämä helpottui kummasti. :)

Omppu päätti tällä kertaa seurata touhuja sopivan matkan päästä, mutta Ompulla on omat jutut mielessä. Juu vain. :)

Posted in Aina hopeasalama and Manna lumiprinsessa and Minttu saapasjalkakissa 7 years, 7 months ago at 9:05 am.

5 comments

5 Replies

  1. amadeus Mar 1st 2011

    voi äitini on löytynyt kurkistelemasta. terkkuja täältä pieneltä esikoiselta ( ihan oikeesti pieni, turkki on kaikonnut ihan isä Puuman malliin ja poika on sutjakassa kunnossa)
    Uusi sivuilme on tosi raikas, Ainan silmät, kuten aina valloittavat ja tärkeintähän on , että Jimi edelleen halailee meitä. On se kumma miten tuo Jimin kuva sopiikin joka layouttiin.

  2. Pitkäaikainen mutta hiljainen lukija täällä on erittäin ilahtunut, että poppoo taas päivittää. :) Mutta miksi Mafiasta ei ole omaa esittelysivua? Muista oli niin kauniita kuvia ja kivoja tarinoita.

  3. Esittelysivut ja sivut on nyt vähän hassusti ennen kuin ehdin järkkäilemään uuden pohjan myötä. Tilauksesta tulee heti siis myös Maffa näkyviin. :)
    Jimiä kävin äsken katsomassa ja herra oli niin pienenä oman pesän pohjalla ja määräilee mummolan menoa entiseen malliin. :)

  4. Vautsi vau tuota Mannan turkkia :) upea kaunotar!


Leave a Reply