Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Kong kickeroo meininkiä

Hei mikä tämä on?

Millon se tänne pikkupuuhun on ilmestynyt!

Jestas, täällä varmaan on tapahtunut jotain sillä aikaa kun mä olin saunassa päikkäreillä.

Mutta nytpä tämä ihhahhana juttu on kokonaan mun.

Maanantaina tosiaan Maffa nukkui onnensa ohi parhaan laatikkoleikin ajan, mutta heräsi kyllä sitten pitämään omaa kivaa. Uusi lelu on saanut takuulla jokaiselta oman käsittelyn ja saa joka välissä aina vaan. :)

Taustalla muuten on vielä kuivausrumpu, joka sekin nostettiin pian paikalleen. Paljon on hommaa, kun koko apukeittiö kasataan uudestaan…

Minttu on muuten meidän Wubba sun muu mestari!

Posted in Mafia and Minttu saapasjalkakissa 6 years, 11 months ago at 12:49 pm.

8 comments

8 Replies

 1. Mafialla on Suuren Kissapedon otteet! :-D Minä en ole vieläkään hankkinut kissapojilleni Kickeroota, vaikka sitä kehutaan lähes joka kissablogissa. Mutta toisaalta pojilla on livemyyriä, joita ei ihan joka kotikissalla olekaan ;-) Kun vain sulaisivat nämä hanget ja pääsisi niihin käsiksi!

 2. Kollo sai kickeroon ja lelu on ollut siitä lähtien kissan “syleilyssä” joka päivä. :) Monen kissan suosikkilelu!

 3. Hanna Mar 3rd 2011

  Aivan uusi lelututtavuus, mikä siitä tekee niin ihanan? Saako näitä muualtakin kuin paketista? Meilläkin kun leikittiin juuri eilen ruokapahvilaatikkoleikkiä, niin uutta ei tarvita hetkeen. :) Täällä ollaan niin lelukriittisiä, että tahtoo tulla harmaita hiuksia, kun mikään hankittu ei kelpaa, ainakaan jos pitäisi leikkiä ilman ihmistä. Onneksi arjen puuhat, ikkunasta vahdittavat linnut ja naapurit, sekä takaa-ajoleikit kuitenkin pitää vähän liikkkeessä.

 4. amadeus Mar 3rd 2011

  Kyllä ainakin meillä jokaisen kisun elämään kuuluvat livehiiret ja myyrät ( myös talvella on kiva tunkea mamin sohvan alle kontiaisia) mutta myös wubbat, meillä tuo Kickeroo ei heti iskenyt tulta, mutta nykyään siitä tapellaan, vaikka se wubba moppilelu onkin aivan nro one ainakin Kallekollille.
  Kickeroita on eläinkaupoissakin, ainakin meidän mustissa ja mirrissä ja faunattaressa.

 5. -stjtr- Mar 3rd 2011

  Ihanaa, kun jaksat taas päivittää! Mie sitten rakastan teidän kuvia! :-D

 6. Ei ihan joka päivälle, mutta useammalle viikossa varmasti kuitenkin. :)

 7. Oi tuota Mafiaa…itse suloisuus töpsylähäntää myöten <3

 8. Mafian sisko Mulatka on saanut pentuja! :-) Onnea tädille!


Leave a Reply