Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Jimin joulumietteitä

Tervepä teille pitkästä aikaa!

Jouluaatto on nyt takana ja se punatakki kävi tuomassa lahjuksia. Omaan tassuun osui sopivasti kissanminttua eli tämä lelukasa.

Toivottavasti teilläkin oli jotain odottamassa kuusen alla tai että se partaukko toi ne ihan varta vasten. Kyllähän jouluun aina jotain yllätyksiä pitää kuulua.

Niin tämä keittiön tuoli on siis mun vakio päivystyspaikka aika monestakin syystä. Tämä on suoraan olohuoneeseen päin ja näkee siis sopivasti joka paikkaan. Niin ja kukaan ei erehdy istumaan päälle, kun ei ne saa vedettyä tuolia esiin, jos minä olen paikalla.

Toinen hyvä syy on tsekata helposti mitä pöydältä löytyy. Ehkä muistatte tarjoilut parin vuoden takaa? Tällä kertaa mä olin vähän liian myöhässä paikalla, vaikka sain kyllä kinkkuakin, kun vähän mummolle asiasta vinkkasin.

Joo, no jouluaatto sujui ihan okei. Olihan täällä vähän vilskettä ja Doppis myös. Tytöt ei nyt tulleet mukaan vaan jäivät Tervajoelle joulun viettoon, mutta olihan sielläkin joulukuusi ja herkut kuulemma myös.

Ei, kyllä nyt taitaa pitää lähteä viilentelemään pihalle.

Tai no, annoin sittenkin paparazzin taas testata, että on mussa enemmän kissaa kuin Ompussa. Tai pitelemistä ainakin. Terkut vaan Ompulle ja teille kaikille!

Posted in Jimi tiikerikissa 6 years, 10 months ago at 11:43 am.

3 comments

3 Replies

  1. Moi Jimi! Mä söin joulukuusen.

  2. Ihana Jimi! Näyttää niin tyytyväiseltä elämäänsä :)

  3. Musta, tuliko mahanpuruja?
    Jep, tyytyväinen on oikea sana, kun osaa katsoa melkein kiukkuisen ilmeen taakse. :)


Leave a Reply