KIRJAMETSÄ

Fantasiaseikkailuja nuorille

MaailmanporttiWille tahtoo läpikäydä seikkailunsa, astua portista ja onnistuuhan se ilman sormissa kahisevaa paperia ja kovia kansiakin. Wille ja Maailmanportti on tästä lähtien (22.2.2008) nettikirja - tai tarkemmin ottaen nettikirjasarja eli ei kun lukemaan. Vaiheittain ne ilmestyvät täällä Kirjametsän sivuilla ja ensimmäiseksi on vuorossa Wille ja Maailmanportti. Siitä tarina alkaa.

"Wille alkoi tajuta olevansa hereillä. Kumma kyllä hän ei säikähtänyt, vaikka niinhän tässä tilanteessa olisi pitänyt tapahtua. Hän hivuttautui hiljalleen istumaan ja veti varpaitaan peiton alla kauemmas olennosta. Hetken hän vain istui ja katsoi. Silloin olento nytkähti, alkoi haukotella, venytteli vähän ja pyyhkäisi pitkillä sormilla silmiään. "Huomenta Wille, hei. Kyllä se kesti kauan. Et minua nähnyt vaan opit kuitenkin...." Hyppää kirjan sivuille!

Herra kattilan tarinat ovat lapsille

"Kolhuinen herra Kattila seisoi hiekkalaatikossa ja hytisi kylmästä. Se oli aivan yksin ja mutisi ajatuksissaan. Ei voi olla totta...."

Herra Kattila on omalaatuinen,Kaikki kaverit mutta loppujen lopuksi varsin sympaattinen herra, jonka kohtalo on heittänyt keittiöstä hiekkaleikkien keskipisteeksi. Vuodenajat seuraavat toisiaan ja ehkäpä herra Kattila vielä ystävystyy muiden hiekkalaatikolla asuvien lelujen kanssa. Saapa nähdä.
Hyppää kirjan sivuille!

© 2008 Outi Parkatti | Design by Andreas Viklund