KIRJAMETSÄ

Kuka minä olen?

Minä ja MannaOlen Outi Parkatti, kirjametsän kirjoittelija, kahden pojan äiti, asun omakotitalossa metsän laidalla ja kirjoitan silloin, kun siihen on mahdollisuus. Jotain pientä täytyy kirjoittaa päivittäin työkiireistäkin huolimatta, joten blogi täyttyy pienistä jutuista ja erityisesti valokuvista. Se ei siis ole mikään kirjallisuusblogi vaan blogi kissoja tupaten täynnä.

Olen aina ahminut kirjoja. Haukkaan kerta rytinällä fantasiakirjan tai jännitystä tai vaikkapa romantiikkaa, mikä milloinkin on tarpeen. Lukeminen lähti aikanaan liikkeelle pienestä Oravikosken koulukirjastosta Enonkoskelle, sieltä Savonlinnan kirjastoon ja matka on jatkunut kirjastoissa sekä kaupoissa monissa paikoissa.

Kirjoitan monipuolisesti totta ja tarua, mutta kaikkein mieluisinta olisi kirjoittaa fantasiaa niin nuorille kuin aikuisillekin. Lastentarinat ovat myös lähellä sydäntä, mutta enpä tiedä ovatko ne kovin tavanomaisia tarinoita, mitä tältä näppäimistöltä lähtee liikkeelle. Iltasatuina ne ainakin maistuvat muutamissa perheissä, ehkäpä teilläkin perheen pienemmillle.


Jos mielesi tekee antaa palautetta -ruusuja ja risuja- näistä täällä näkyvistä käsikirjoituksista, niin raapusta viestiä.© 2008 Outi Parkatti | Design by Andreas Viklund