Etusivu    Lehdet    Maanantaijutut    Keskustelu    Kilpailu    Sarjakuva    Kissablogi    Extraa    Sivukartta   Bannerit    Linkit/Hakemistot
Kissanpäiviä ja Koiranunta

Kissanpäiviä ja koiranunta -lemmikkilehti joka viidestoista hetki!

KävijämääräkehitysKissanpäiviä ja Koiranunta on lemmikkiasiaa aikuisille lemmikkien ystäville jokaisen kuukauden 15. päivä verkkolehdessä, valokuvakilpailu aina kuukauden 1. päivä ja sivustolla tapahtumia joka viikko sekä suositussa kissablogissa päivittäin. Sivustolla toimivat myös Eläinuutiset sekä sarjakuva Kissa Pienen Pieni.

Aikuista lukijaa varten Kissanpäiviä ja Koiranunta tarjoaa runsaasti elämänläheisiä haastatteluja, kokemuksia, vinkkejä ja mahdollisuuden osallistua. Mielenkiintoinen sisältö on tärkein päämäärämme.

Mainostajalle tarjoamme positiivista ja turvallista näkyvyyttä. Mainospaikat ja siten koko sivusto suunnitellaan niin, että mainokset toimivat tehokkaammin kuin tavanomaiset banneririvistöt esimerkiksi foorumisivujen ylälaidoilla. Tarjoamme sekä lukijalle että mainostajalle paljon mielenkiintoista ja tuoretta sisältöä, johon lukijat palaavat yhä uudelleen.

Kysy eri mahdollisuuksista ja pyydä tarjousta mainoksellesi joko täsmämainontana haluamasi teeman yhteydessä lehdessä tai sivustolla. 

laita sähköpostia tai soita 050 4109804 / Outi Parkatti

Postiosoite:
Outi Parkatti
Kissanpäiviä ja Koiranunta
Tervarinnantie 9
66440 TervajokiSisältöä ja osallistumista!

Kissanpäiviä ja koiranunta lehden
kukin numero rakentuu ennalta ilmoitetun teeman ympärille
(tulevat lehdet).Sivukartta    Mediakortti    Toimitus    Toimintaperiaate
Copyright © 2006 Ideametsä