Kissanpäiviä ja Koiranunta

Outi naivistiset kissataulut


1. Hilda Herkkusuu

“Herkkuhermoja hivelevän ihanan keiton tarjosit. Siinä oli niin loistava lohiaromi ja ihan kuin olisi ollut katkaravunkin häivähdys. Kermaisa liemi se vasta osuikin makuhermoon, nam. Vieläkö sitä on jäljellä? Mietin vaan, että turha sillä kattilalla on jääkaapista viedä tilaa. Voisin harkita uhrautuvani niin, että saisit astian tiskikoneeseen.”

2. Cathy Catastic

“Kissafilosofisen elämäni paras nautinto on arvioida ajatuksiani tässä pehmoisella tyynyllä. Harkitsen kaiken aina tarkkaan ja huolellisesti pidän kiinni lähes professorimaisesta imagostani. Tyyli ennenkaikkea jne. Mutta voisitteko nyt poistua. Minulla olisi erittäin tärkeää tekemistä tiedossa.”

3. Poika, uusi oma perhe ja koiraystävä odottavat jo Helsingin suunnalla

“Miksikö istun oksalla? Tässä on erittäin ergoniminen ja mainion tukeva tarkkailupaikka, jossa ei takerru heinänkorret ja sammalmuruset häntäkarvoihin. Näin, tällä tavalla, voin vapaasti viuhtoa hännälläni ja nauttia kesätuulen leppoisasta viiksikarvojen värisytyksestä. Onpahan kerta kaikkiaan makoisa olo!”


Jos harkitset kissataulun adoptiota


Kun kissa etsii uutta kotia, on kodin valinta tehtävä huolellisesti. On otettava huomioon koko perhe, kissan ja kodin yhteensopivuus. Metsälinnan naivistiset kissat ovat yksilöitä, yleensä voimakkaita persoonia, jotka eivät sovi kenelle tahansa. Aivan kuten kissanpentua hankkiessaan, myös näiden kissojen kohdalla on hankinta harkittava tarkoin.

Kissaa ei yleensä anneta adoptiokotiin täysin ilman maksua, koska kesäkissa ongelma on osoittanut, että jokaisella kissalla on oltava arvonsa. Adoption hinta määräytyy taulun kustannusten tai mahdollisen myöhemmin syntyvän kissataulun kustannusten, kotimatkan ja mahdollisen erityistyön kustannuksen mukaan. Adoptiokissataulujen aiheeseen ja siis kissaystäviin on mahdollista vaikuttaa.

Kaikki kissa-adoptiosta mahdollisesti syntyvät tulot käytetään lyhentämättöminä Metsälinnan kissojen eli Jimin poppoon hyväksi.


24.10.2009, Outi Parkatti