Eryn raporttia pukkaa

Posted by Perdita on Nov 5, 2012 in Agility, Misse Perdita, Näyttelyt, Perdita |

Näyttelyyn valmistautuminen alkoi perjantaina kun Outi kera ihanan Vinksun saapui meille yökylään. Riitti pienelle kissalle ihmeteltävää kolmessa marsussa.. Yö oli mennyt kuulema vauhdikkaasti. Kuitenkaan rytinää ei kuulunut yläkertaan asti. ;)

Photobucket

Missen olin käynyt laittamassa näyttelykuntoon jo torstaina. Joten lauantai aamuna Misse saapui oman palvelijansa kera ja me pakkasimme itsemme autoon(auto oli kattoa myöten täynnä). Missen palvelija jäi sitten ystävällisesti hoitamaan pientä kissankouluttajaa.

Automatkalla Missen täytyi hiukan lauleskella navigaattorin tahtiin. Parkkipaikka saatiin todella helposti ja todella läheltä. Se oli hieno homma sillä agilitykamojen raahaaminen 200m päästä ei houkuttanut yhtään.
Ell-tarkastuksen jälkeen tulikin sitten lennettyä ja laitetltua muiden kanssa agilityrata valmiiksi. Vaihdettiin kisapaikkaakin niin saatiin mukavampi ja valoisampi paikka radalle.

Misse oli mukavan reipas ja jäi hyvin häkkiinsä odottelemaan. Alkuerät olivatkin täynnä tohinaa. Misse pääsi radalle ja kiisi hienosti 16.24s aikaan radan läpi. Sitten ehti allekirjoittanutkin juuri hetken hengähtämään ja tankkamaan.

Misse alkuerissä, kuvaaja Janne Ström
Video löytyy täältä.

Finaali saatiin aloitettua ajoissa ja otettiin kissat siinä järjestyksessä missä ne paikalle tulivat. Missen osalta finaali sujui mainiosti ajaksi tuli 13.57s, joka riitti kuudenteen sijaan. :)

Finaalivideo, kuvaaja Janne Ström
Video löytyy täältä.

Kiitos tarkkaavaisen Outin saimme huomata, että KK veteraanien tuomari oli aikataulusta tunnin edellä ja suoraan finaalista mentiin arvosteluun.
Jorgen Billing oli tuomari ja tykästyi Missen turkkiin ja kuviointiin. Maininta tuli myös erinomaisesta keittiöstä.. ex kommenteja setelissä vilisee ja sydänkin. :) Erinomaisesti oli turkkikin laitettu, siitä kiitos Aslanille. En nimittäin muista koska olen viimeksi neidon pessyt, kun ei ole tarvetta..
Misse hävisi sitten Vinksulle, joka putsasi pöydän ja oli paras veteraani. Onnea Vinksulle ja Outille tätäkin kautta!! Huonolle ei todlelakaan hävitty. Hiukan sähinääkin Misse piti kun näki liian likeltä muita kissoja, mutta muuten enito pyöri ja hyöri kehräten pöydällä..

Tämän jälkeen pieni tauko, jolloin taas ehti tankkamaan hiukan. Kunnes oli HCS naaraiden arvostelun aika. Laura Boshoven-Scholten oli Missen tuomarina. Voimakas jalkainen ja iso kokoinen naaras oli tuomarin mieleen, pieni ylipaino ei tuomaria haitannut. Taas saatiin kuulla, että Missellä on ihana lehmäkuviointi. Ex kunnossa ja turkki sai taas kehuja. Neljän naaraan joukosta tultiin kolmansiksi. Misse kun vähän antoi mielipidetään muista naaraista. Mutta pari sähähdystä sallitaan diivalta. Sen ymmärsi tuomarikin. Muuten Misse kiehnäsi pöydällä ja tiputteli puskien tavaroita..

Sangen mainio näyttelypaluu Misseltä 5 vuoden FIFe näyttelytauon jälkeen. Sturdissa neito oli kuin prinsessa ja ekaa kertaa riippukeinukin kelpasi neidolle. Neidotsa on tullut vanhemmiten paljon itsevarmempi ja rohkeampi esiintyjä. Agilitykin sujui paaaaljon paremmin kuin mitä kuvittelin, joten ei voi olla kuin todella ylpeä Missestä. Vielä kun matkaseurueseen saatiin BIS voittokin veteraaneista niin sangen aminio täsmäisku tehtiin.

Misse pääsi myös poseeramaan Tessan studiossa, onhan neito sen ansainnut. Kuvat tulevat sitten myöhemmin.

Vinsku
Photobucket

Kuvia näyttelystä löytyy täältä. Lähinnä agilitypaikalta muutama kuva.

Reply

Auto Loan Quote | Cash Payday 911 | Cash Payday 911 | Free Wordpress Themes