Ei Jessee saa unohtaa

Posted by Perdita on Nov 14, 2012 in Lucky Jesse |

Niin ei mua saa unohtaa, nuo musta harlekiinin ryökäleet ovat vallanneet tän blogin sitten hyvin. Joten aattelin, et nyt on kyllä jo mun vuoro päästä kertomaan kuulumisia. Mä olen voinut hyvin ja emäntä on saanut mut vihdoin lihomaan. Niin toisin kuin musta harlekiinit niin mulla on tää kessi ollut välillä liiankin pieni. Nyt ruokavaliomuutoksilla on lihaa tullut luiden ympärille lisää. Nyt täytyy tsekata vaan, ettei tuu liikaa..

Ulkosalla olen lenkeillyt Fani koiran, emännän ja pienen kissankouluttajan kanssa melkein päivittäin. Fanin kanssa on kiva leikkiäkin, koko ero ei haittaa..

Fanin kanssa leikitään metsässä hippaa ja hiippaillaan toisia vaanimaan. :) Hyvässä mielessä, ei me kumpikaan olla tosissaan, siitä on pitänyt emäntä huolen.

Hyvä henkivartijakin tuo labbis on, jos sattuis tulee isompia elukoita metsässä vastaan on Fani luvannut mua suojella. Tosin me pysytään niin likellä palvelijoita, että ei semmoista vaara tuskin tule.

Metsässä on mukavaa tassutella ja haistella kaikkia ihania tuoksuja.

Peltolenkkejäkin käytiin ennen kuin pellot mullattiin..

Mut nyt mun täytyy mennä pitämään emännälle päiväuniseuraa muuten se ei saa nukuttua..

1 Comment

Zepa
Nov 14, 2012 at 3:50 pm

Mielellään tekisin lenkkejä tällaisessa seurassa vaikkei kävely juur muuten maistukaan…


 

Reply

Auto Loan Quote | Cash Payday 911 | Cash Payday 911 | Free Wordpress Themes