Ekat agilitykisat ja ekat näytelmät

Posted by Perdita on Apr 5, 2017 in Agility, Näyttelyt, Sisu |

Voi jösses miten on riittänyt mulla menoja. Ensiksi 25.03. oli Kouvolassa agilitykisat. Siellä oli HYmy-lehden toimittaja ja kuvaajakin kuvaamassa mun debyyttiä. (Huhtikuun HYmyssä pitäis olla musta juttua ;) ) Mä matkustin kiltisti noksissa villapaita päällä ja odottelin että mihin mennään. Lopulta päästiin perille ja jotain rataa ihmiset kokos ja vihdoin mullekin asunnon. Semmosen häkin meinaan. No siellä odottelin aikani ja pääsin lopultakin radalle. Menin emännän ihmetykseksi esteet alle 5s aikaan. Mitäpä sitä aikailemaan.

Finaalissa sitten emäntä mokas kun ei kunnolla mua herättäny ennen radalle menoa. Ajaksi tuli vähän alle 20s. Mutta kuulema tosi hyvin suoriuduin hommasta ensikertalaiseksi, joten kunhan mut ens kerral herätellään ajoissa nin vauhtii löytyy!

Voiton vei Zidane kotikissa

Viime sunnuntaina mä marssin boksiin ja mut otettiin ulos vielä villapaita pukemaan ja lähdettiin sitten kohti FINTICAtin näyttelyä. En kyllä ymmärtäny muuta kuin kävin edeltävnä iltana tapani mukaan saunassa ja hiukan suihkussakin, ettei tuomarit valita..
Taas kaivettiin perillä mun siirtoasunto jota nuo sturdiksi sanoo ja odoteltiin. Jostain syystä ihmiset ihmetteli mun maastovillapaitaa. Hallissa oli vilpoista niin villis oli hyvä ja lämmin. Mua se ei haittaa, jsokin tuomarille menin ns. nakuna.

Sitten mut villis siis otettiin pois ja mut vietiin häkkiin. Sielä taas esitin peruutusnäytöksiä, musta oli mukava pakitella ja katsella mistä näkis ulos..

Tuomari otti mut häkistä pöydälle ja katseli mua tarkkaan, silitteli ja lässytti. Huiskaakin ne heilutti! Aikasta ukavia tätejä oli kolme kappaletta.

Mulla on lihaksikas pitkä kroppa, lumoavat silmät ja hieno häntä. Upea turkin laatu ja hieno väritys.
Siis tuon mää tiesin jo!

Mutta juu mitenkö mulla sitten meni. Kaksi muuta kotikissapentua kisas mun kanssa kolmesssa kehässä. Mä pistin sitten kovat tassut pöytään ja VOITIN jokaisen kehän. Lopulta olin Best of Best HHP pentu 3! Eli sain tukun ruusukkeita ja nauhoja, sapuskaa ja leluja, sekä öljyä niveliin! Aikamoinen näyttelydebyytti.
Nyt tuo emäntä kuuli vielä että perätä kuuluu ja saan Regional Winner nimikkeenkin. Jotta tästä se ura urkenee sit..

Mut ei saa ottaa juttuja liian vakavasti jos tuntuu et kuuluisuus nousee päähä niin ollaa nurinkurin hetki..

Seuraavat agilitykisat ja näyttelyt on saman katon alla 29.04. KSEYn kotikissanäyttelyt.

1 Comment

Marika
Apr 10, 2017 at 10:17 am

On se kyllä komea poika ei muuta voi sanoa :)


 

Reply

Auto Loan Quote | Cash Payday 911 | Cash Payday 911 | Free Wordpress Themes