Sadetta yllätys..

Posted by Perdita on Aug 28, 2008 in Uncategorized |

Turhana tuo emäntä mitään säätiedoitteita katselee mä voin sanoa, että melkein joka päivä sataa. Niin se on tänä kesänä tehnyt.. Tosin en mä oikein tätä kesäksi kutsu lähinnä syksyä on muistuttanut jo pitkään.
Sateella ei pääse lenkkeilemäänkään. Nemo lähtisi mielellään vaikka kaatosateeseen se on sen verran höpsö, mutta mä en turkkia halua kastella, yöks.. Siinä sattais vielä vilustuakin. Mielummin otan päiväunet emännän kainalossa peiton alla ja illalla kellin takkatulen valossa. Takkatuli on kyllä yks ihan lemppari juttu mitä oon nyt kaivannutkin jonkun aikaa. Onneksi parina iltana takassa on ollut tulet niin on päässyt nauttimaan ihanasta lämmöstä..

Kuikkuveljeksiä ollaan päivittäin käyty yläkerrassa moikkaamassa. Ne on kyllä kasvaneet. Emännän pitäis pitää kuvaussessiot taas niille niin tekin näkisitte uusia kuvia kaksikosta. Painoa niillä on molemmilla n.780g. Hyvät keuhkot niillä ainekin on jos heinän kahinaa kuuluu, siinä meinaa ihan omat korvat räjähtää jos liian lähellä kyttää, köhöm eikun siis tarkkailee.

Mutta tuo sade saisi kyllä jo loppua, ei tässä jaksa oikein mitään tehdä kun on niin synkkää..

2 Comments

Viivi
Aug 29, 2008 at 7:35 am

Ihan kuin meidän suusta tuo teksti viitaten tähän ns. kesään ja sateeseen ja takkatuleen =) Voi siis sanoa, että veitte “jalat suustamme”.


 
Vilma ja Seppo
Aug 29, 2008 at 7:23 pm

Mekin tahdotaan lötköttämään takkatulen loimuun! Ja toi meidän äiti on kanssa puhunut että koko kesän on ollut syksy, mutta että nyt se syksy sitten on tullut toden teolla.


 

Reply

Auto Loan Quote | Cash Payday 911 | Cash Payday 911 | Free Wordpress Themes